Press

Vi som jobbar

Bakom Savhuset finns det en härlig skara människor som arbetar för att producera och leverera våra produkter. Var och en av oss har en mycket viktig roll i att göra Sav till det den är. Det här är vi!

DSC05459 2 Savhuset.se

Ulrica Hellström

Marknadsansvarig

Ulrica har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring från olika branscher och brinner för att skapa tydlig kommunikation som leder till ökad försäljning. Från sin tid inom mejeribranschen bidrar hon med värdefulla idéer och tankar till Savhusets framtida utveckling. Ulrica älskar att fika.
 
ulrica.hellstrom@savhuset.se
Savhuset personal 6 1 Savhuset.se

Andreas Richter

Production & Development

Andreas är vinmakaren som varit inblandad i Sav sedan starten och har ett finger med i allt vi utvecklar. Han är en riktig glädjespridare som älskar vin, är medlem i munskänkarna och han har alltid nya idéer och koncept att komma med.

produktion@savhuset.se

Savhuset personal 12 2 Savhuset.se

Andit Tesfamical

Production & Logistics

Andit som gjort en fantastisk resa ända från Eritrea till Östersund är en fantastisk medarbetare som alltid kommer till jobbet med ett leende på läpparna. Han är en stjärna när det kommer till produktion och logistik, har ett öga för ordning och reda – och ingen kör truck som honom.

DSC05267 Edit 1 Savhuset.se

Mebrahtu Jakob

Production & Logistics

Mebrathu är en fantastisk medarbetare som aldrig tvekar att hjälpa till med alla aspekter av vår produktion! En positiv tillgång för vårt företag, Mebrahtu ser, precis som Andit, till att vår produktion går smidigt.